Struligt

Blogg.se har gjort vissa uppdateringar under helgen och detta har medfört att alla våra kommentarer har försvunnit ur arkivet. Eftersom ni skickar in era bilder via kommentarer så är vi nu utan bildmaterial, därför blir det inget nytt fotokritik-inlägg idag. Vi hoppas att kommentarerna kommer tillbaka så snart som möjligt!

Tills allt fungerar som det ska igen kan ni väl berätta för oss vad ni tycker om fotokritik så här långt.
Vad är bra? Vad fungerar mindre bra? Får ni ut något av att läsa här? Finns det något vi kan förbättra?

Kommentarer
Postat av: Marica

Men jag har ju mailat er med bild som jag vill få kritiserad. Var tvungen att maila då länkarna inte ville fungera. Kommer ni inte att kritisera min bild överhuvudtaget????

2009-02-02 @ 15:44:32
URL: http://ventesimo.blogg.se/
Postat av: Johanna

Marica: Vi gör så gott vi kan med att lägga upp bilder. Vi har fått in en otrolig mängd bilder, men kvalitet gäller förre kvantitet och inlägg kommer upp i den takt vi hinner. Trist med din attityd, det är inte direkt en rättighet att bli bedömd här, vi väljer i mån om tid

2009-02-02 @ 16:07:51
URL: http://johannalundberg.wordpress.com
Postat av: ida

jag gillar verkligen denna blogg! det är kul att ni tar upp det här med "konstruktiv kritik" och det är något man lär sig av. så TUMMEN UPP! fortsätt så!

2009-02-02 @ 18:40:48
URL: http://idasjodin.devote.se
Postat av: Jonas [Tips & Trix]

Det är en underbar sida ni har, och väldigt intressant att besöka som "hobbyfotograf".Jag hoppas att ni får lite positiv respons på ert arbete, och att de som blir kritiserade verkligen uppskattar er tid.Fortsätt precis som ni gör, det är helt perfekt :)

2009-02-02 @ 18:50:24
URL: http://jonaspeterson.blogg.se/
Postat av: Sanna

väldigt bra blogg

2009-02-02 @ 18:58:18
Postat av: Ellen

Ni gör ett helt fantastiskt jobb och man får ut mycket lärdom av vad ni säger om andras bilder, för dom tippsen kan man ju ta till sina egna!

Det ända är väl att ni kan uppdatera lite oftare, iallafall 1 gång per dag. Även om jag vet att det inte är lätt och att det inte alltid finns tid! :)älskar er kritik och det ni gör, fortsätt såhär! :)

2009-02-02 @ 19:42:48
URL: http://kallamigellen.blogg.se/
Postat av: Stina

Tja, jag tycker också att ni gör ett bra jobb med bloggen! Visst hade det varit kul om fler bilder kunde bli kritiserade men risken finns ju att någon bild "glöms bort" eftersom det kommit nya. Läsarnas kommentarer och diskussioner i kommentarerna är ofta lika intressanta som era egna, så mer aktivitet från läsarnas sida vore toppen.

Btw, kör på Wordpress istället - krånglar aldrig! :)

2009-02-02 @ 22:37:55
URL: http://stinabloom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0